Header Image

Fil McIntyre

Lead Assistive Technologist på Beaumont College
Fil McIntyre

Fil kan ikke nøjes med én hobby og hemmeligt drømmer han om en dag at køre sin motorcykel hen til et bjerg, klatre op ad det, mens han lytter til elektronisk musik, slå teltet op på toppen, drikke hjemmebrygget øl og spille folkemusik på sin violin.

Fil er dybt engageret i at give alle mennesker adgang til teknologi og til at bruge teknologi til at gøre det muligt at lære og at leve. Han har erfaring med at hjælpe mennesker med en bred vifte af handicap til at finde den teknologi, som passer dem bedst. Fil er i øjeblikket Lead Assistive Technologist på Beaumont College, et special FE (further education) college i Lancaster, UK. Beaumont College har specialiseret sig i at bruge både mainstream, specialiserede og særlige skræddersyede teknologiske løsninger til de studerende. Fil leder et hold, som løbende forsøger og forsker i nye teknologier og deres anvendelse for handicappede. Nylige eksempler på dette omfatter Microsoft HoloLens, droner og fjernovervågningsteknologier.

Før Beaumont var Fil på The BRITE Initiative, hvorigennem han støttede og uddannede personale på samtlige FE (further education) Colleges i Skotland. Tidligere, som ansat ved firmaet Inclusive Technology uddannede og rådgav han mange skoler og centre. Han startede i marken med at lave teknologiske løsninger til studerende på Seashell Trust i Manchester, og dette lang tid før jobtitlen “Assistive Technologist” overhovedet eksisterede.